ZAJČKI SO PRISKAKLJALI V BRLOGEC

Pozdravljeni vsi skupaj, tukaj Zajčki! Nekatere boste morda prepoznali kot bivše Ježke. S septembrom smo se namreč preselili iz enote Ostržek v enoto Brlogec in v novo skupino, Zajčke seveda. To pa še ni vse, pridružili so se nam tudi novi prijatelji.  Čeprav sedaj že zelo radi obiskujemo vrtec, smo skupaj z novinci raziskovali nove prostore in predvsem nove igrače.

Veliko smo se igrali z baloni. V znak dobrodošlice ob vstopu v skupino Zajčki, sta nam vzgojiteljici Tjaša in Klara napihnili balone, nanje napisali naša imena in jih namestili na palice, da smo jih prvi dan lahko odnesli domov. Naša igralnica nam je želo všeč, še posebej veseli pa smo, ko se igramo na terasi. Tam lahko s poganjalci drvimo levo in desno ter spoznavamo otroke iz ostalih skupin. Zato ker smo zelo radi zunaj, smo izkoristili toplo vreme tudi za sprehod z vozičkom.


Sedaj se že poznamo med seboj, zato sta se Tjaša In Klara odločili, da nam pripravita kotiček, kjer bomo spoznavali svoje simbole in simbole svojih prijateljev. Pod vsakim simbolom je slika otroka. Nato je sledil pravi preizkus znanja. Vsak je poiskal svojo sliko in si dobro ogledal simbol nad njo, po tem pa je poskušal najti enak simbol na tleh in se nanj usesti. Vse kar vam izdamo je, da vaja dala mojstra!

 

Veselimo se novih dogodivščin, ki jih prinaša novo šolsko leto.

 

Skupina Zajčki

Zapisali in fotografirali: vzgojiteljici Tjaša Robič in Klara Jovič

 

Skip to content